The Snowman by Raymond Briggs december 2018

Limburgse Kerst: het inmiddels vermaarde meezingconcert voor het hele gezin. De ideale inleiding op de kerstdagen. Dit jaar in Sittard en Maastricht. 

Dirigent Per-Otto Johansson
Verteller Jochum ten Haaf
Teksten Frans Pollux
Animaties Marie van Vollenhoven
Regie Michel Sluysmans en Waut Koeken
i.s.m. Toneelgroep Maastricht en Opera Zuid

Limburgse Kerst behoeft inmiddels geen introductie meer. Het concert voor het hele gezin is uitgegroeid tot de ideale inleiding op de kerstdagen. Door de sfeer, de unieke samenzang en de verhalen in het dialect. En ook door de bijzondere kerstmuziek. Geniet voor de pauze van de prachtige muziek en vertelling van De Sneeuwman door Jochum ten Haaf met animaties van Marie van Vollenhoven. En zing na de pauze uit volle borst mee met de heerlijkste kerstliedjes.

Op zaterdag 15 december is Limburgse Kerst dit jaar ook te zien en te horen in Sittard in het kader van 775 jaar stadsrechten. Ook hier is voorafgaand een de voorstelling in Schouwburg De Domijnen een voorprogramma om 18.00 uur, waarna in stoet naar de schouwburg wordt getrokken.

Op zondag 16 december start Limburgse Kerst in Maastricht om 13.30 uur met een voorprogramma in de O.L.V. Basiliek. Van daaruit gaan we in een gezamenlijke stoet naar Theater aan het Vrijthof waar om 14.30 uur het hoofdprogramma begint.

Limburgse Kerst is mede mogelijk gemaakt door DSM

 

The Snowman of Raymond Briggs will be played in december 2018 with Philharmonie Zuidnetherlands orchestra. Conductor Per Otto Johansson

The Snowman of Raymond Briggs will be played in december 2018 with Philharmonie Zuidnetherlands orchestra. Conductor Per Otto Johansson